קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

נקניק וגבינה על סלט לחם שיפון

נקניק וגבינה על סלט לחם שיפון
אם יש לכם חומץ סיידר, סלרי, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את הלחם עם 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת, עד קלוי קלות.
4
בואו מגניב.
5
בקערה גדולה, להקציף את החרדל עם מיונז וחומץ. בהדרגה לטאטא את הנותרים 3 כפות שמן ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הסלרי, בשר חזיר, גבינה, עירית ואת קרוטונים לחם שיפון, לזרוק היטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך