נקניק ועשב מלית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו מלית נקניקיות ועשבי תיבול. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2733 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פטרוזיליה שטוחה, קוביות לחם, חמאה ובצל בינוני חתוך לקוביות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, וזה טוב. נסו נקניק & הרב מלית, נקניק & הרב מלית, ו נקניק ועשב מלית עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מניחים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים 7 דקות. להעלות את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים את קוביות הלחם לקערה גדולה מאוד.
בינתיים, במחבת מטגן גדולה, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הבצל, הסלרי, התפוחים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
קולים על אש בינונית למשך 10 דקות, עד שהירקות מתרככים.
באותה מחבת מטגן מבשלים את הנקניקיה על אש בינונית כ -10 דקות, עד להשחמה ומבושלת, ומפרקים את הנקניקיה במזלג בזמן הבישול.
מוסיפים לקוביות הלחם והירקות.
מוסיפים לתערובת את ציר העוף והחמוציות, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'.
אופים 30 דקות, עד להשחמה מלמעלה וחם באמצע.