קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

נקניק וצדפות עם פולנטה

נקניק וצדפות עם פולנטה
נקניק וצדפות עם Polentan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, פולנטה מיידית, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צדפות Littleneck עם נקניק, צדפות ונקניקיות בקטאפלנה., ו צדפות עם נקניק ספרדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפולנטה כמו התווית מפנה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את השום וברוקולי rabe, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד rabe ברוקולי הוא רך מעט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברוקולי רבהברוקולי רבה
שוםשום
4
העברה לצלחת.
5
מוסיפים את הנקניק לסיר ומבשלים עד רק חום, לשבור אותו עם כפית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
7
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
מוסיפים את הצדפות; מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהצדפות פתוחות, 5 עד 7 דקות (להשליך כל זה לא לפתוח). החזירו את רב הברוקולי לסיר והתבשלו במלח ופלפל. מחלקים את הפולנטה בין קערות העליון עם תערובת צדפות נקניק ונוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פולנטהפולנטה
נקניקנקניק
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
9
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
צילום אנטוניס אכילאוס