נקניק וצדפות עם Polentan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, פולנטה מיידית, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צדפות Littleneck עם נקניק, צדפות ונקניקיות בקטאפלנה., ו צדפות עם נקניק ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הפולנטה כמו התווית מפנה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיף את השום וברוקולי rabe, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד rabe ברוקולי הוא רך מעט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברוקולי רבה
שום
4
העברה לצלחת.
5
מוסיפים את הנקניק לסיר ומבשלים עד רק חום, לשבור אותו עם כפית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
7
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
8
מוסיפים את הצדפות; מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהצדפות פתוחות, 5 עד 7 דקות (להשליך כל זה לא לפתוח). החזירו את רב הברוקולי לסיר והתבשלו במלח ופלפל. מחלקים את הפולנטה בין קערות העליון עם תערובת צדפות נקניק ונוזל בישול.