קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

נקניק מטוגן וסיידר חם עם תפוחי אדמה בסגנון גרמני

נקניק מטוגן וסיידר חם עם תפוחי אדמה בסגנון גרמני
נקניק בוקוורסט מטוגן וסיידר חם עם תפוחי אדמה בסגנון גרמני יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 652 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תיבול גריל או, גזר, קומץ פטרוזיליה שטוח עלה נדיב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות מטוגנות בתנור עם חומץ סיידר ורוטב ירקות חמים, סיידר קשה Braised "בירה" Bratwurst, ו צלעות כבש צלויות עם סיידר..

הוראות

1
חצי תפוחי אדמה גדולים ולהשאיר תפוחי אדמה קטנים כמו שהוא, לכסות עם מים, להביא לרתיחה, מתבלים עם מלח ומבשלים עד במכרז, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מניחים נקניקיות במחבת ברזל יצוק, להוסיף 1/2 אינץ ' של מים טפטוף של שמן. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני ונותנים לנקניקיות להתחמם כשהמים מתאדים. שייק פאן ולתת את התרמילים פריך עד שהם התפוצצו, 3 עד 4 דקות, והם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
בעוד נקניקיות ותפוחי אדמה מבשלים, לחתוך כרוב חצי שוב לקצץ את הליבה עם חתך זוויתי. לגרוס את הכרוב מאוד דק עם הסכין שלך ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
הנח את להב המגרסה במעבד המזון שלך. לקלף את הגזר ולקצץ את קצה השורש. חתוך את הסלרי, וקלף ורבע את הבצל האדום לאורכו. לקלף את התפוח ורבע לאורכו ואז לחתוך את הליבה כפי שעשית את הכרוב. באמצעות המעבד, לגרוס את הגזר, סלרי, בצל ותפוח, דרך צינור ההזנה, הסרת מן הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
במחבת גדולה חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים כרוב תערובת ירקות וזורקים לשלב. מתבלים את התערובת עם עלה דפנה, תיבול גריל או מלח ופלפל גס, וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זרעי קימלזרעי קימל
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
לטגן 7 עד 8 דקות, זורק לעתים קרובות.
9
בעוד כרוב מבשל, לשים מחבת בינונית על הכיריים עם טפטוף של שמן זית וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
10
מוסיפים בייקון קצוץ ומעבדים 2 עד 3 דקות ואז מערבבים את הבצל הצהוב ומבשלים 5 דקות עם הבייקון כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
11
מוסיפים סיידר קשה לתערובת כרוב ולהפחית במשך 30 שניות. מוסיפים את החרדל ומכבים את החום. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיחסיידר קשיח
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ל-1 אננסל-1 אננס
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
12
כאשר תפוחי אדמה מבושלים, לנקז ולהוסיף בייקון ובצל. לטבול את המחבת עם חומץ ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
יוצקים מניות באופן שווה על מחבת, מוסיפים את הפטרוזיליה וקצת פלפל ומכבים את החום. מערבבים את תפוחי האדמה 1 דקה כדי ליצור רוטב עמילני ולשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
נקניקים פריכים למחצה ומגישים על מיטת כרוב נדיבה, עם תפוחי אדמה לצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ל-1 אננסל-1 אננס
15
מגישים עם סיידר קשה או אייל בלגי לבן עם טריז כתום.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיחסיידר קשיח
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
איילאייל

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואסיידר קשה, או שיכר בלגי לבן עם טריז כתום, להגשהסיידר קשה, או שיכר בלגי לבן עם טריז כתום, להגשה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סיידר תפוחים קשיחסיידר תפוחים קשיח1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(יכול להיות או להרחיק)caraway seedcaraway seed2בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל דיז'ון מגורעןחרדל דיז'ון מגורען1קומץקומץ פטרוזיליה שטוחת עלה, קצוצהקומץ פטרוזיליה שטוחת עלה, קצוצה1תפוח טעים זהב, קלופים לרבעים לאורכו, הליבה גזוז משםתפוח טעים זהב, קלופים לרבעים לאורכו, הליבה גזוז משם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול גריל (מומלץ: סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק) או, מלח גס ופלפלתיבול גריל (מומלץ: סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק) או, מלח גס ופלפל4largesתפוחי אדמה איידהו, קלופים וחתוכים לחתיכות בגודל ביסתפוחי אדמה איידהו, קלופים וחתוכים לחתיכות בגודל ביס4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטפטוף פלוס 2 כפותשמן זית כתית מעולה, לטפטוף פלוס 2 כפות1( חצילים)בצל אדום גדולבצל אדום גדול1עץכרוב אדום, בערך 1 פאונדכרוב אדום, בערך 1 פאונד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4פרוסותקותלי חזיר במרכזקותלי חזיר במרכז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן או חומץ בלסמי לבןיין לבן או חומץ בלסמי לבן1קטןבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק חזיר או נקניק חזיר (עגל או עגל חזיר)נקניק חזיר או נקניק חזיר (עגל או עגל חזיר)