נקניק בוקוורסט מטוגן וסיידר חם עם תפוחי אדמה בסגנון גרמני יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 652 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תיבול גריל או, גזר, קומץ פטרוזיליה שטוח עלה נדיב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות מטוגנות בתנור עם חומץ סיידר ורוטב ירקות חמים, סיידר קשה Braised "בירה" Bratwurst, ו צלעות כבש צלויות עם סיידר..
הוראות
1
חצי תפוחי אדמה גדולים ולהשאיר תפוחי אדמה קטנים כמו שהוא, לכסות עם מים, להביא לרתיחה, מתבלים עם מלח ומבשלים עד במכרז, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מניחים נקניקיות במחבת ברזל יצוק, להוסיף 1/2 אינץ ' של מים טפטוף של שמן. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני ונותנים לנקניקיות להתחמם כשהמים מתאדים. שייק פאן ולתת את התרמילים פריך עד שהם התפוצצו, 3 עד 4 דקות, והם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
בעוד נקניקיות ותפוחי אדמה מבשלים, לחתוך כרוב חצי שוב לקצץ את הליבה עם חתך זוויתי. לגרוס את הכרוב מאוד דק עם הסכין שלך ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
הנח את להב המגרסה במעבד המזון שלך. לקלף את הגזר ולקצץ את קצה השורש. חתוך את הסלרי, וקלף ורבע את הבצל האדום לאורכו. לקלף את התפוח ורבע לאורכו ואז לחתוך את הליבה כפי שעשית את הכרוב. באמצעות המעבד, לגרוס את הגזר, סלרי, בצל ותפוח, דרך צינור ההזנה, הסרת מן הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
במחבת גדולה חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים כרוב תערובת ירקות וזורקים לשלב. מתבלים את התערובת עם עלה דפנה, תיבול גריל או מלח ופלפל גס, וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זרעי קימל
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
לטגן 7 עד 8 דקות, זורק לעתים קרובות.
9
בעוד כרוב מבשל, לשים מחבת בינונית על הכיריים עם טפטוף של שמן זית וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
10
מוסיפים בייקון קצוץ ומעבדים 2 עד 3 דקות ואז מערבבים את הבצל הצהוב ומבשלים 5 דקות עם הבייקון כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
11
מוסיפים סיידר קשה לתערובת כרוב ולהפחית במשך 30 שניות. מוסיפים את החרדל ומכבים את החום. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיח
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ל-1 אננס
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
12
כאשר תפוחי אדמה מבושלים, לנקז ולהוסיף בייקון ובצל. לטבול את המחבת עם חומץ ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
יוצקים מניות באופן שווה על מחבת, מוסיפים את הפטרוזיליה וקצת פלפל ומכבים את החום. מערבבים את תפוחי האדמה 1 דקה כדי ליצור רוטב עמילני ולשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
נקניקים פריכים למחצה ומגישים על מיטת כרוב נדיבה, עם תפוחי אדמה לצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ל-1 אננס
15
מגישים עם סיידר קשה או אייל בלגי לבן עם טריז כתום.