נקניק מעושן ותפוח פיצה היא מנה עיקרית שמגישה 4. תמורת $1.54 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך חומץ סיידר, מרווה, קישורי נקניק עוף תפוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חזיר מעושן קלוע עם פפרדלה טרייה , צלעות גב מעושנות ושעועית אפויה מעושנת .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את הקמח לכל מטרה, 1/2 כוס קמח מלא, שמרים, מלח וסוכר. מערבבים פנימה את המים, השמן והדבש; מקציפים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה מספיק קמח מלא שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי