נקניק מעושן ופיצה תפוחים
נקניק מעושן ותפוח פיצה היא מנה עיקרית שמגישה 4. תמורת $1.54 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך חומץ סיידר, מרווה, קישורי נקניק עוף תפוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חזיר מעושן קלוע עם פפרדלה טרייה , צלעות גב מעושנות ושעועית אפויה מעושנת .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הקמח לכל מטרה, 1/2 כוס קמח מלא, שמרים, מלח וסוכר. מערבבים פנימה את המים, השמן והדבש; מקציפים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה מספיק קמח מלא שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות. מכסים ונותנים לנוח 30 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבצל, 2 כפיות חומץ, 1 כפית סירופ, מלח וקאיין עד שהבצל מתרכך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את המרווה, החרדל ואת יתרת החומץ והסירופ.
משמנים 12 אינץ'. מחבת פיצה; מפזרים קמח תירס.
מרדדים בצק שיתאים לתבנית מוכנה; דוקרים היטב במזלג.
אופים בחום 450 במשך 5-8 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
מסדרים מעל את תערובת הבצל, עלי הסלק, התפוח, הנקניקיות והגבינה.
אופים 5-7 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה.