נקניק, עגבניות ופטוצ'יני ארוגולה
נקניק, עגבניות ופטוצ'יני ארוגולה הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, נקניק הודו, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: נקניק, עגבניות ופטוצ'יני ארוגולה, פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ונקניקיות שמנת, ו נקניק איטלקי, כרוב עלים ופטוצ'יני עגבניות מבעבע.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 2/3 כוס בישול נוזלי.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
הסר תרמילים מנקניק. לשבור נקניק לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף למחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות להתפורר.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים עגבניות ופלפל; מכסים ומבשלים 2 דקות. מחית עגבניות עם כף עץ כדי לשבור אותן. מחבת כיסוי; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 3 דקות.
להוסיף פסטה, שמורות 2/3 כוס בישול נוזלי, ארוגולה; לזרוק היטב.