נקניק תרד אלפרדו לזניה
נקניק תרד אלפרדו לזניה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפל טחון, ביצה, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה אלפרדו תרד, לזניה אלפרדו תרד, ו לזניה אלפרדו תרד מבשלים איטיים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הנקניק עד חום שווה.
מסננים, ומערבבים ברוטב תרד ואלפרדו. מתבלים עם פלפל. המשך לבשל עד תרד ורוטב מחוממים דרך.
בקערה, מערבבים את גבינת הצ ' דר, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן וביצה.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', שכבה 1/3 של תערובת הנקניק, 1/3 של האטריות, ו 1/3 של תערובת הגבינה. חזור על שכבות פעמיים, העליון עם גבינת מוצרלה.
מכסים, ואופים 45 דקות בתנור שחומם מראש.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.