קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

נקניק, תרד, כדורי פסטה ממולאים ריקוטה

נקניק, תרד, כדורי פסטה ממולאים ריקוטה
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פלפל טחון, פירורי לחם unseasoned, x מנות אפייה רדודות, ומלח. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תרד וריקוטה ממולאים פגזי פסטה, נקניק איטלקי, תרד, גבינת ריקוטה ממולאים פגזים, ו קונכיות ממולאות תרד-And-Ricotta.

הוראות

1
לבשל קונכיות פסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (1 כפית מלח לכל ליטר מים). מבשלים את קליפות הפסטה על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, שוטפים במים קרים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מבשלים בצל, ואז נקניק, ואז מוסיפים שום: 
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הנקניק למחבת, מפרקים את הנקניק לחתיכות קטנות יותר. מנמיכים את החום למדיום. מבשלים נקניק עד מבושל דרך, ואין שרידים ורודים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות עד דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הפוך מלית תרד ריקוטה: לנצח את הביצה בקלילות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מערבבים את הריקוטה, תרד קצוץ, 1/2 כוס גבינת פרמזן, בזיליקום, פירורי לחם, מלח, פלפל, ותערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
ממלאים פגזי פסטה במילוי: ממלאים כל פגז פסטה מבושל עם כמה ריקוטה, תרד, תערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1
מורחים 1/2 כוס עגבניות משומר קצוץ על החלק התחתון של כל אחת ממנות האפייה. מסדרים את קונכיות הפסטה הממולאות במנות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2
מורחים את העגבניות הנותרות על גבי קונכיות הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3
בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה, להקפיא (עד ארבעה חודשים) או לקרר לפני הבישול. (אם הקפאה, לכסות בנייר כסף, ולאחר מכן לעטוף בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מחממים תנור ל 375 ° F. מכסים את המחבתות בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות, עד חם מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר רדיד ומפזרים גבינת פרמזן נותרת, אופים שנחשפו במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®