מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פלפל טחון, פירורי לחם unseasoned, x מנות אפייה רדודות, ומלח. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תרד וריקוטה ממולאים פגזי פסטה, נקניק איטלקי, תרד, גבינת ריקוטה ממולאים פגזים, ו קונכיות ממולאות תרד-And-Ricotta.
הוראות
1
לבשל קונכיות פסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (1 כפית מלח לכל ליטר מים). מבשלים את קליפות הפסטה על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, שוטפים במים קרים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מבשלים בצל, ואז נקניק, ואז מוסיפים שום:
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הנקניק למחבת, מפרקים את הנקניק לחתיכות קטנות יותר. מנמיכים את החום למדיום. מבשלים נקניק עד מבושל דרך, ואין שרידים ורודים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות עד דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
8
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הפוך מלית תרד ריקוטה: לנצח את הביצה בקלילות בקערה גדולה.