קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

לחם ארטישוק

לחם ארטישוק
לחם ארטישוק דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. 401 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם לבבות ארטישוק עמוסי מים, כיכר קרומית, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו לחם ארטישוק, לחם ארטישוק, ו לחם ארטישוק מתאבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
אופים כיכר לפי הוראות החבילה; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים לחם לשניים לאורכו; מניחים על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערה קטנה שלבו את הארטישוקים, פירורי הלחם, גבינת הפרמזן, המיונז והשום; מורחים באופן שווה על דפנות הלחם החתוכות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פירורי לחםפירורי לחם
ארטישוקארטישוק
מיונזמיונז
שוםשום
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם.