נקניק תרד ממולאים פגזים
נקניק תרד ממולאים פגזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו נקניק ותרד ממולאים פגזים, נקניק ותרד ממולאים פגזים ליום ראשון, ו סקווש תרד ונקניקיות ממולאים פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקליפות הממולאות: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד רק מעט מתרכך אבל עדיין מוצק, על 7 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
טפטוף עם שמן זית וזורק; להפריש.
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 4 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו בכפית עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד מחומם דרך, על 2 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
מערבבים את תערובת התרד, ריקוטה, 1 כוס מוצרלה, פרמזן, פטרוזיליה ו 1 כפית מלח בקערה. דברים כל פגז עם כ 2 כפות של המילוי; להפריש.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. הפוך את רוטב הגבינה: להמיס את החמאה עם השום בסיר בינוני על חום בינוני. כאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד מוזהב קלות, על 1 דקה.
מוסיפים את החלב והשמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהרוטב עבה מספיק כדי לכסות כף, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בפרמזן, 1/4 כפית מלח, ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מברשת 9 על 13 אינץ ' אפייה צלחת עם שמן זית ויוצקים על שני שלישים של רוטב הגבינה.
מוסיפים את הקליפות הממולאות ואת החלק העליון עם רוטב הגבינה שנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות. Uncover and top with the marinara sauce and the remaining 1 cup mozzarella; continue baking until the sauce is bubbly, 15 to 20 more minutes.