נקניקיות ברוטב יין אדום
צריך רוטב ללא גלוטן? נקניקיות ברוטב יין אדום יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מוקרם תפוחי אדמה, מים, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניקיות ברוטב יין אדום לבבי, נקניקיות זהובות ושאלוט ביין לבן, ו נקניקיות כבש מטוגנות ביין עם עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מוסיף את ציר העוף ומרתיחים עד מופחת בשליש.
בינתיים, בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים את שארית 1 כף שמן הזית.
מוסיף את הנקניקיות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הנקניקיות מבושלים דרך, כ 20 דקות.
מביאים את רוטב היין לרתיחה.
הסר מהחום וקצף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את הנקניקיות לחתיכות 2 אינץ ולסדר מבחר על כל צלחת. למעלה עם הרוטב ומגישים עם מוקרם תפוחי אדמה.