נקניקיות ופשטידות יד מחית
נקניקיות פשטידות יד מחית דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חמאה, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 48 מעריצים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו נקניקיות ופשטידות יד מחית, נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), ו נקניקיות ופירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2/3 כוס מים חמים, חמאה ומלח לרתיחה בסיר 1-ליטר.
הסר מהחום. מערבבים תפוחי אדמה יבשים, חלב ופטרוזיליה רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 1 דקה או עד הנוזל נספג. שוט עם מזלג עד חלקה; להפריש.
במחבת 8 אינץ', לבשל נקניק ובצל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
בקערה קטנה, מערבבים 1 כף תערובת רוטב ו 1/3 כוס מים.
הוסף למחבת. מבשלים עד התערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן. להפריש להתקרר.
פרוס פירורי פאי. עם חותך עגול 3 1/2 אינץ', לחתוך 7 סיבובים מכל קרום. כף על 1 כף פירה תפוחי אדמה במרכז כל אחד 14 סיבובים; לחץ כדי לשטח מעט. תפוחי אדמה למעלה על כל אחד עם כ 1 כף תערובת בשר.
מברשת קצוות של בצק עקף עם מים.
מניחים עיגולים מאפה הנותרים על גבי תערובת בשר. קמצוץ קצוות לאטום.
שים על סדינים לא מגרדים. באמצעות סכין חדה, לחתוך 3 חריצים בחלק העליון של כל מאפה.
מברשת צמרות עם ביצה מוכה.
אופים 9 עד 12 דקות או עד חום זהוב.