נקניקיית קיץ ביתית
נקניקיית קיץ ביתית היא ללא גלוטן וללא חלב ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 410 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. אם יש לכם תערובת ריפוי על בסיס סוכר, מים, טעם עשן נוזלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 49 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניקיית מייפל ביתית, ביצה וגבינה, לחמניות נקניקיות קיץ, ו מחבת ירקות, נקניק ותפוחי אדמה בקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון והמים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים באבקת שום, תערובת ריפוי, עשן נוזלי וזרעי חרדל, ומערבבים היטב. עדיף להשתמש בידיים שלך בשביל זה-כמו קציץ בשר. יוצרים את התערובת לשני גלילים, ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הסר נייר כסף מהבקר, ותקע חורים בתחתית הלחמניות.
הניחו אותם על מתלה צלייה בתבנית צלייה רדודה כדי לתפוס את הטפטופים.
אופים במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש. מצננים, ואז עוטפים בניילון או בנייר כסף, ומכניסים למקרר לקור לפני החיתוך.