נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש
נשיקות מרנג עם פסיפלורה-פרי טיפש יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם ממתקים סוכר, מלח, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש, מנגו & פסיפלורה טיפש, ו עוגת מרנג פירות לימון-תשוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 79° וקו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
לנצח לבנים עם מלח במערבל חשמלי עומד במהירות גבוהה (או עם מערבל כף יד ב 2 קבוצות) עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות גבוהה עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
כפית חצי מקצפת לתוך שקית מאפה ונשיקות 1 אינץ 'רחב על תבנית אפייה 1, על 1/2 אינץ' זה מזה. נשיקות צינור יותר על גיליון שני באותו אופן. (כל הנשיקות יתאימו על 2 סדינים אפייה.)
אופים מרנג בשליש העליון והתחתון של התנור עד פריך אבל עדיין לבן, על 2 שעות.
כבה את התנור ואת מקצפת בתנור 1 שעה, ואז להתקרר לחלוטין על סדינים על מתלה..
מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות עיסת בכוס קטנה חסינת חום ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
ממיסים ג ' לטין מרוכך בכוס במחבת של מים רותחים, ולאחר מכן מערבבים לתוך עיסת הנותרים.
הכה שמנת כבדה עם סוכר ממתקים באמצעות מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז להכות בשמנת חמוצה עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות. מקפלים עיסת לתוך שמנת טיפש צינה, מכוסה, לפחות 4 שעות עד 1 יום.
* מרנג לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.* אתה יכול להחליף 20 פרי תשוקה טרי עבור עיסת. תחצי אותם ותכריחי את העיסה שלהם דרך מסננת, תשליכי זרעים.