ס ' מור ברים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), חמישה מרכיבים שוקולד כפול פיסטוק דובדבן אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, ו חטיפי אנרגיה של אגוזים ופירות {חטיפי סוג תוצרת בית}.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה ביצה ווניל.
שלב את הקמח, פירורי הקרקר, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מניחים בצד 1/2 כוס לציפוי.
לחץ על התערובת שנותרה לתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מניחים חטיפי ממתקים מעל קרום; מורחים בקרם מרשמלו. מפוררים את תערובת קרקר גרהם שנותרה מעל.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
חותכים לסורגים. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
סמורס עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "