ס ' מורס קנדי
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 146 קלוריות. מתאים ל-48 ומחירו 33 סנט למנה מנות. אם יש לכם ציפוי ממתקים, קרם מרשמלו, פצפוצי גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו כוסות ממתקים של סמורס, ס ' מורס קראק קנדי, ו סוכריות קרוקפוט מטורפות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקולד צ ' יפס בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל שוקולד צ ' יפס; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים, מערבבים מדי פעם, לטמפרטורת החדר או עד שתערובת השוקולד מגיעה לעקביות מתפשטת, כ -10 דקות.
מורחים מעל מחצית מקרקרי הגרהם; מורחים קרם מרשמלו על פצפוצי גרהם שנותרו ולוחצים יחד.
ממיסים שוקולד טובל לפי הוראות החבילה; טובלים חצי מכל קרקר בשוקולד מומס ומאפשרים עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות.
במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים; מערבבים עד חלקה.
טפטוף מעל צמרות. חזור לנייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.