סלסה אבטיח יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 20 . זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, סוכר, קליפת ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו סלסה אבטיח, סלסה אבטיח, ו סלסה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים אבטיח הבא 4 מרכיבים, בעדינות לזרוק מעיל. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. מערבבים במלח רק לפני ההגשה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.