קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סאן עוף מרוקאי

סאן עוף מרוקאי
סאן עוף מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 732 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם טימין טחון, שרי, ג'ינג'ר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מרוקאי, עוף מרוקאי, ו עוף מרוקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, שרי, דבש, טימין, אבקת קארי. אורגנו מיובש, ג ' ינג ' ר טחון, פלפל שחור טחון ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מניחים את המרינדה עם העוף לתוך שקית resealable, ומרינדה לפחות 30 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מביאים את האורז והמים החומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים את חתיכות העוף עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את העוף עם שזיפים מיובשים ומשמשים; יוצקים את המרינדה למחבת. להביא לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 30 דקות. לחשוף ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, העוף כבר לא ורוד על העצם, ואת המיצים לרוץ ברור, על 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים מעל האורז החום.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry