סאן עוף מרוקאי
סאן עוף מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 732 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם טימין טחון, שרי, ג'ינג'ר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מרוקאי, עוף מרוקאי, ו עוף מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, שרי, דבש, טימין, אבקת קארי. אורגנו מיובש, ג ' ינג ' ר טחון, פלפל שחור טחון ושום.
מניחים את המרינדה עם העוף לתוך שקית resealable, ומרינדה לפחות 30 דקות או עד 24 שעות.
מביאים את האורז והמים החומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 45 עד 50 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים את חתיכות העוף עד להשחמה מכל הצדדים.
מפזרים את העוף עם שזיפים מיובשים ומשמשים; יוצקים את המרינדה למחבת. להביא לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 30 דקות. לחשוף ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, העוף כבר לא ורוד על העצם, ואת המיצים לרוץ ברור, על 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).