תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סביצ'ה סלמון. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. . אם יש לכם אבוקדו, שמן זית כתית מעולה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. נסו סביצ'ה סלמון, סביצ'ה סלמון, ו סביצ'ה סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בכוס גדולה או קערת פלסטיק, להמיס את הסוכר, מלח, וממרח צ ' ילי במיץ הסיד. מתבלים עם פלפל וכמון. מערבבים בשמן זית, שום, בצל, עגבניות וכוסברה. מערבבים בעדינות את הסלמון, ואז מכסים, ומקררים במשך 4 שעות.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.