סביצ'ה סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סביצ'ה סלמון. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. . אם יש לכם אבוקדו, שמן זית כתית מעולה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. נסו סביצ'ה סלמון, סביצ'ה סלמון, ו סביצ'ה סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס גדולה או קערת פלסטיק, להמיס את הסוכר, מלח, וממרח צ ' ילי במיץ הסיד. מתבלים עם פלפל וכמון. מערבבים בשמן זית, שום, בצל, עגבניות וכוסברה. מערבבים בעדינות את הסלמון, ואז מכסים, ומקררים במשך 4 שעות.
כדי לשרת, לנקז את הנוזל העודף מן הסלמון, ואז בעדינות לערבב את פרוסות האבוקדו, ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.