סובה ופטריות מייטאקה במרק סויה
פטריות סובאן ו Maitake במרק סויה הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו wakame, זרעי שומשום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פטריות מייטאקה פראיות, Rigatoni עם פטריות Maitake, ו פטריות מייטאקה צרובות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שום, זנגביל, ו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן; להפחית את החום ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים רוטב סויה וwakame, אם משתמשים. שים את המרק בצד.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד חום זהוב פריך, 10-12 דקות.
בינתיים, לבשל סובה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה; לנקז. להחזיר מרק שמור לרתיחה.
מחלקים סובה מרק בין קערות; למעלה עם פטריות, לפת, חלמונים ביצה.
מוסיפים בצל ירוק ומפזרים זרעי שומשום.
למנה: 390 קלוריות, 14 גרם שומן, 4 g סיבים