סויה-מנטה קרוסטיני
זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך כרישה, פלחי לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סויה Dosa: סויה בריאה זרעי פשתן Dosa, חומוס ונענע קרוסטיני, ו איור, פטה ומנטה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך צמרות ירוקות כהות שורש מסתיים כרישה. פיצול גבעול לבן לאורך ולשטוף היטב כדי להסיר לכלוך בין השכבות. דק קוצצים כרישה.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים כרישה, שאלוט, שום, ופולי סויה ב 2 כפות שמן זית עד כרישה הוא צולע, 6 עד 8 דקות.
מניחים תערובת סויה במעבד מזון מערבולת עד טהור גס.
הוסף 3 כפות הנותרים שמן זית, 1 כף בכל פעם, מסתחרר עד התערובת יש עקביות להפיץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים את המנטה הקצוצה.
פרוס באגט באלכסון קל לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'; המילואים מסתיים לשימוש נוסף. מסדרים פרוסות על מדפים על שני דפי אפייה (כל 12 על 15 ב.). תרסיס בגט פרוסות קלות עם תרסיס שמן בישול או מברשת צמרות קלות עם שמן זית.
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד להשחמה קלה, 6 עד 9 דקות.
מורחים על 1 כף חם או קר תערובת סויה על כל פרוסת טוסט. לשטוף מלפפון דק לחתוך לרוחב.
מקשטים כל טוסט עם פרוסת מלפפון, עלה נענע טרי, וטפיחה של אבקת צ ' ילי.
מגישים עם פלחי לימון ליים או לימון לסחוט על כל רגע לפני האוכל.