סוכר חום פקאן שביר
סוכר חום פקאן שביר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, עוגת סוכר חומה עם קרם חמאה בוטנים וציפוי שביר, ו עוגיות פקאן חומות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים סוכר חום בחמאה חמה עד מומס.
מוסיפים קינמון ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מערבבים וניל לתוך תערובת סוכר חום; לבשל ומערבבים עד וניל מפסיק לרחוש, על 30 שניות.
להוסיף פקאנים; לבשל ומערבבים עד פקאנים הם ריחני קלוי קלוי, על 1 דקה.
יוצקים תערובת פקאן בשכבה על נייר קלף.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני פירוק לחתיכות, על 20 דקות.