סול מונייר
אם יש לכם שמן זית, קמח, פטרוזיליה שטוחה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סול מונייר, סול מונייר, ו סול מונייר.
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
בנדיבות מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא חום גבוה. עונה 2 של הפילה במלח. חפרו את הפילה בקמח והניחו אותם מיד במחבת עם השמן החם. אין לפרוח את הדגים לפני הזמן או שזה יהיה דביק ורגשני מבחוץ ולא פריך.
כאשר הדג הפך שקוף לאטום, על 2/3 הדרך דרך הבישול, להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני.
הסר את הדג מהמחבת ושמור על מגש הסדינים בתנור. חזור על התהליך עם 2 פילה דגים הנותרים. שמור על פילה דג מבושל חם בתנור בזמן שאתה עושה את הרוטב.
הסר כל שמן עודף מן המחבת.
מוסיפים את החמאה ואת עלי הקורנית. לנער את המחבת לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. כאשר החמאה נמסה ותוססת מאוד, מוסיפים את מיץ הלימון ומקציפים לשלב. כאשר החמאה הופכת שוב מבעבעת ומתחילה להפוך לחומה אגוזי, מתבלה במלח ומקציפה בפטרוזיליה הקצוצה. טעם כדי לוודא שזה טעים.
הסר את פילה הדגים מהתנור וצלחת אותם, כפית את הרוטב על הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.