קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

סול מונייר

סול מונייר
אם יש לכם שמן זית, קמח, פטרוזיליה שטוחה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סול מונייר, סול מונייר, ו סול מונייר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בנדיבות מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא חום גבוה. עונה 2 של הפילה במלח. חפרו את הפילה בקמח והניחו אותם מיד במחבת עם השמן החם. אין לפרוח את הדגים לפני הזמן או שזה יהיה דביק ורגשני מבחוץ ולא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
GummiesGummies
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כאשר הדג הפך שקוף לאטום, על 2/3 הדרך דרך הבישול, להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
הסר את הדג מהמחבת ושמור על מגש הסדינים בתנור. חזור על התהליך עם 2 פילה דגים הנותרים. שמור על פילה דג מבושל חם בתנור בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר כל שמן עודף מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את החמאה ואת עלי הקורנית. לנער את המחבת לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. כאשר החמאה נמסה ותוססת מאוד, מוסיפים את מיץ הלימון ומקציפים לשלב. כאשר החמאה הופכת שוב מבעבעת ומתחילה להפוך לחומה אגוזי, מתבלה במלח ומקציפה בפטרוזיליה הקצוצה. טעם כדי לוודא שזה טעים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את פילה הדגים מהתנור וצלחת אותם, כפית את הרוטב על הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.