סולת קרמה
סולת קרמה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.35 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 362 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם סולת, ג'לטין, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו הלדו דה מא מרוז י קרמה (גלידת תירס-קרמן), סולת חלבה השנייה, ו סמולינן אופמה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלבו ג ' לטין ומים בקערה קטנה והניחו להתרכך למשך 5 דקות.
שלב את החלב, הסוכר והסולת בסיר בינוני והביא לרתיחה תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. כשהתערובת מגיעה לרתיחה, מערבבים פנימה את הג ' לטין המרוכך והווניל. מניחים בצד להתקרר לחלוטין.
מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות בינוניות ומקפלים לתערובת הסולת, עובדים ב -3 קבוצות.
מרפדים את תבנית הצרור בבד גבינה לח.
יוצקים את התערובת בצורה אחידה לתבנית ומכניסים למקרר עד ליציבות, בערך 2 עד 3 שעות.
פורמים על מגש, ממלאים את המרכז בפירות יער טריים ומגישים.