קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סומרסט פומונה, עוגת תפוחים ושקדים

סומרסט פומונה, עוגת תפוחים ושקדים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שקדים טחונים, פומונה סומרסט, ידית של חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: רוטב סלט פומונה, עוגת שקדים תפוח, ו עוגת שקדים תפוח.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה בשורה את הבסיס ואת הצדדים של 20 ס " מ עוגה עגולה פח. לקלף, הליבה ולפרוס את התפוחים בערך בעובי של מטבע 1£. להמיס את ידית החמאה במחבת גדולה ואז להטות את התפוחים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד מתרכך, אבל לא רטוב, על 5 דקות. להתיז בפומונה ולהשאיר להתקרר. טיפ על צלחת להתקרר מהר יותר אם אתה רוצה.באמצעות כף חשמלית או מעץ, היכו את החמאה והסוכר המתרככים עד השמנת והאור.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את הביצים קצת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת, ואז לקפל את הקמח והשקדים. לבסוף, מקפלים לחצי מהתפוחים המקוררים. כפית את התערובת לתוך הפח מוכן, להחליק את החלק העליון ולפזר עם שאר התפוחים, לחיצה למטה קלות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
אופים עבור 1 hr, עד הזהב ושיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי. בדוק את העוגה לאחר 45 דקות, לכסות בנייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי. כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הריבה ואת פומונה במחבת קטנה עד הריבה נמס.ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, תדקרו אותה עם שיפוד ותטפטפו קצת יותר פומונה. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את הפח ולהעביר מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מברישים את הזיגוג על התפוחים ומגישים פרוסים, עם dollops של קרם Pomona. הכי טוב לאכול ביום שזה נעשה, או התחמם למחרת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן