קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סומרסט פומונה, עוגת תפוחים ושקדים

סומרסט פומונה, עוגת תפוחים ושקדים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שקדים טחונים, פומונה סומרסט, ידית של חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: רוטב סלט פומונה, עוגת שקדים תפוח, ו עוגת שקדים תפוח.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה בשורה את הבסיס ואת הצדדים של 20 ס " מ עוגה עגולה פח. לקלף, הליבה ולפרוס את התפוחים בערך בעובי של מטבע 1£. להמיס את ידית החמאה במחבת גדולה ואז להטות את התפוחים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד מתרכך, אבל לא רטוב, על 5 דקות. להתיז בפומונה ולהשאיר להתקרר. טיפ על צלחת להתקרר מהר יותר אם אתה רוצה.באמצעות כף חשמלית או מעץ, היכו את החמאה והסוכר המתרככים עד השמנת והאור.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הביצים קצת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת, ואז לקפל את הקמח והשקדים. לבסוף, מקפלים לחצי מהתפוחים המקוררים. כפית את התערובת לתוך הפח מוכן, להחליק את החלק העליון ולפזר עם שאר התפוחים, לחיצה למטה קלות לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
אופים עבור 1 hr, עד הזהב ושיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי. בדוק את העוגה לאחר 45 דקות, לכסות בנייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי. כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הריבה ואת פומונה במחבת קטנה עד הריבה נמס.ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, תדקרו אותה עם שיפוד ותטפטפו קצת יותר פומונה. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את הפח ולהעביר מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מברישים את הזיגוג על התפוחים ומגישים פרוסים, עם dollops של קרם Pomona. הכי טוב לאכול ביום שזה נעשה, או התחמם למחרת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן