סופגניות בומביני
סופגניות בומביני עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, שוקולד חלב, עמילן תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: איך מכינים סופגניות (עם וידאו) וסופגניות קפה-ביסקוף-בייקון, סופגניות הכל, ו סופגניות ללא טיגון.
הוראות
לגנאש: בסיר קטן על אש בינונית, הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה.
יוצקים את השמנת על השוקולד ולתת לשבת במשך 1 דקה. מערבבים בעזרת מרית גומי, עד שהשוקולד נמס לחלוטין והגנאש מבריק וחלק.
העבירו אותו לבקבוק סחיטה מפלסטיק או לשקית מאפה המצוידת בקצה והניחו בצד.
שמים את השמנת הכבדה, קוויאר הווניל ושעועית הווניל המפוצלת בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש, מכסים ותלולים למשך 5 עד 10 דקות, שוברים את הווניל בעזרת כף עץ או מרית. זרקו את השעועית וחממו את השמנת חזרה לרתיחה.
יוצקים את השמנת על השוקולד הלבן, לתת לשבת במשך 1 דקה. מערבבים בעזרת מרית גומי עד שהשוקולד נמס והרוטב מעורבב.
מעבירים לבקבוק סחיטה או לשקית מאפה המצוידת בקצה ומניחים בצד.
מוסיפים את הגרגרים ועמילן התירס לבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את התערובת הזו ואת הסוכר לתבנית רוטב קטנה, ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך ערבוב במטרפה עד שהרוטב מסמיך, כ -4 דקות. מצננים לחלוטין לפני שמכניסים לבקבוק סחיטה או לשקית מאפה.
לסופגניות: ממלאים תנור הולנדי באמצע שמן ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
בקערה רדודה משלבים את הסוכר והקינמון. הניחו בצד. מחלקים את בצק הפיצה המוכן ל -12 חלקים ובעזרת ידיים מקומחות מגלגלים לכדורים. בקבוצות מטגנים את הבצק עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. ברגע שהם מוציאים מהשמן, זורקים את הבצק המטוגן בסוכר הקינמון לציפוי.
לאחר שהבומביני התקררו מספיק, מלאו אותם בכל מילוי שתרצו על ידי הכנסת זרבובית בקבוק הסחיטה או קצה המאפה לתחתית הבומביני. או לטבול את הבומביני ברטבים ולטבול במפזרים. למלא עד שאתה לא יכול למלא יותר, וליהנות!