סופגניות (סופגניות ישראליות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל Sufganiyot (ישראלי ג'לי דונאטס). מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קמח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סופגנייה (סופגניות), סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים, ו סופגנייה (סופגניות חנוכה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, סוכר, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד להקציף לשלב.
מוסיפים את החלמונים ואת החלב ומערבבים, באמצעות חיבור וו, על מהירות בינונית נמוכה עד הבצק שאגי טפסים, על 1 דקה.
מוסיפים את החמאה, מגבירים את המהירות לגובה בינוני ומערבבים עד שהבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-5 דקות.מעיל קערה גדולה עם שמן. יוצרים את הבצק לכדור, מניחים בקערה, והופכים את המעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-1 עד 1/2 שעות.קמח קל תבנית אפייה; להפריש. Punch למטה את הבצק, להעביר משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל עד 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2 אינץ', לבלום כמה שיותר סיבובים בצק ככל האפשר ולמקם על תבנית אפייה מוכן על 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף את שאריות הבצק לכדור ולהתגלגל שוב, רקיעת סיבובים עד שיש לך 30 בסך הכל על תבנית האפייה. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד או מגבת לחה.
בואו לעלות במקום חם עד נפוחות בערך 1/2 אינץ ' עבה, כ 30 דקות.
מניחים את שמן הירקות או קנולה בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית ולהגדיר על חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 350 ° F על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, קו גיליון אפייה שני עם מגבות נייר ומניח מתלה חוט על מגבות נייר; להפריש.
מניחים את ריבה או ג 'לי בשקית צנרת מצויד קצה עגול 1/4 אינץ'; להפריש.באמצעות מרית שטוחה (לא להשתמש בידיים שלך—זה יהיה להוציא את הדונאטס), בזהירות להעביר את סיבובי הבצק, אחד בכל פעם, לתוך השמן. אתה צריך להיות מסוגל להתאים על 6 בכל פעם, משאיר לפחות 1 אינץ ' של שטח בין ושמירה על טמפרטורת השמן ב 177°. פריי עד תחתית הם חום זהוב, על 1 1/2 דקות. בזהירות להעיף עם מזלג ומטגנים עד הצד השני הוא חום זהוב, על 1 1/2 דקות יותר. (אם בועות אוויר מופיעות בדונאטס, פירס עם קצה סכין קילוף.)
הסר עם כף מחורצת אל מתלה החוט. חזור עם כדורי הבצק הנותרים.כאשר הסופגניות קרירות מספיק כדי לטפל, השתמש בסכין קילוף כדי לנקב את הצד של כל אחד מהם כדי ליצור כיס במרכז.
מניחים את קצה שקית צנרת לתוך הכיס ואת הצינור על 1 כפית ריבה או ג ' לי בפנים. אבק עם אבקת סוכר לפני ההגשה.