סופגניות פתית שלג
סופגניות פתית שלג הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו איך מכינים סופגניות (עם וידאו) וסופגניות קפה-ביסקוף-בייקון, כפפות פתית שלג, ו עוגיות פתית שלג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים סוכר, מלח וביצים. מערבבים פנימה קמח (הבצק יהיה דביק מאוד). מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מערבבים את הבצק ומניחים לתפוח במשך 45 דקות.
מערבבים בצק למטה; מרדדים על משטח מקומח היטב ל -1 / 2 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-1 / 2 אינץ'. קאטר.
מניחים על ניירות אפייה משומנים; מכסים ומניחים לתפוח למשך 45 דקות.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים 1 אינץ'. שמן כדי 375*. מטגנים סופגניות, כמה בכל פעם, עד להזהבה משני הצדדים.
מסננים על מגבות נייר. אבק עם סוכר קונדיטורים אם תרצה בכך.