סופגניות צרפתיות
כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סופגנייה FRYday-סופגניות צרפתיות, סופגניות צרפתיות עם זיגוג סוכר בורבון, ו סופגניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר כבד תחתית ומביאים לרתיחה מהירה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ עד שהקמח משולב לחלוטין. המשך לבשל ומערבבים במשך 3 עד 4 דקות כדי קיטור משם כמה שיותר מים ככל האפשר. ככל שאתה יכול להסיר לחות, יותר ביצים אתה יכול להוסיף מאוחר יותר ואת המאפה שלך יהיה קל יותר. התערובת מוכנה כאשר סרט דק מכסה את תחתית המחבת.
הזז את התערובת לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. למרות שאתה יכול לערבב את פטה א צ ' ו ביד, זה יכול להיות מפרך למדי, כך להשתמש במיקסר אם יש לך אחד. מערבבים את התערובת במשך כ 1 דקה כדי לאפשר לו להתקרר. לאחר מכן מערבבים על מהירות בינונית ומוסיפים את הביצה הראשונה.
תן לו להתערבב לחלוטין ולאחר מכן לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיף את הביצים הנותרות, אחד בכל פעם, ומערבבים לחלוטין.
הוסף את החלבונים ביצה, קצת בכל פעם, עד הדבק הופך חלק ומבריק ויחזיק שיא קל כאשר צבט עם האצבעות. היזהר לא להוסיף יותר מדי ביצה לבן או crullers שלך יהפוך כבד.
מעבירים את הבלילה לשקית מאפה מצויד עם קצה פיפינג כוכב 1/2 אינץ'.
כדי לטגן את crullers, לחמם לפחות 2 אינץ 'של שמן בסיר עם תחתית כבדה עד מדחום עמוק שומן רושם 370 ° F. בעוד השמן הוא חימום, לגזור שתים עשרה ריבועים 3 על 3 אינץ' של נייר קלף ולשמן אותם קלות. שים טבעת על כל ריבוע. כאשר השמן חם, מניחים קרולר אחד בכל פעם בשמן, בצד הנייר למעלה.
הסר את הנייר עם מלקחיים. מטגנים בכל צד עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבת נייר לפחות 1 דקה. לאחר קרירות למגע, ניתן לזגג את הסופגניות.
Crullers גם לאפות טוב מאוד, אם כי הם יהיו קצת קרום מוצק יותר מאשר גרסאות מטוגנות. מחממים את התנור ל 232°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף צינור את crullers על זה, לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 5 דקות, ואז להפחית את החום ל 177° ואופים במשך 15 דקות נוספות. לכבות את החום, לפתוח את דלת התנור מעט ולתת את crullers לשבת בתנור הקירור במשך 5 עד 10 דקות.
הסר, לטבול זיגוג, להתקרר על מתלה עד הזיגוג מוגדר.
Beignets, קלאסי ניו אורלינס פינוקים בצק מטוגן, להשתמש באותו הבלילה והם אפילו קל יותר להכין. פשוט טיפה כפיות מעוגלות של הבלילה לתוך השמן. כמו הבצק פופס, את beignets יהיה להפוך את עצמם-אבל לפקוח עין עליהם ולהפוך כל זה צריך קצת עזרה.
Reprinted with permission from Doughnuts by Lara Ferroni, © 2010 Sasquatch Books