אם יש לך שמרים, חמאה, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו סופגניות שמרים, שמרים מוגדלים סופגניות, ו סופגניות שמרים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החלב הצרוב, הסוכר והמלח. להפריש להתקרר עד לפושר. אם משתמשים אגוז מוסקט, מערבבים אותו לתוך הקמח, ומוסיפים 2 כוסות של התערובת לחלב, ומכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בקערה קטנה, להמיס את השמרים במים חמים. מערבבים לתוך תערובת חלב וקמח, ולאחר מכן מערבבים בחמאה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
מים
שמרים
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם. כאשר הבצק הוא מוצק מספיק, להפוך אותו על משטח משוריין, ללוש במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
4
מניחים לתוך קערה משומנת, מכסים ומאפשרים לבצק לעלות עד שהוכפל בתפזורת. זה צריך לקחת 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק עד 1/2 אינץ ' בעובי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
חותכים לתוך עיגולים באמצעות חותך סופגנייה, או חותך עגול. להפריש לעלות במשך 30 עד 40 דקות, או עד אור.
7
מחממים אינץ ' אחד של שמן במחבת כבדה עמוקה ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מטגנים סופגניות כמה בכל פעם. מבשלים בכל צד עד חום זהוב, ולאחר מכן להסיר לנקז על מגבות נייר. זיגוג בעוד חם, או פשוט מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
8
כדי להפוך את זיגוג, מערבבים יחד את הסוכר של ממתקים ו 6 כפות חלב עד חלקה. טובלים סופגניות חמות לתוך זיגוג, ולהניח בצד להתקרר.