סופלה בטטה
סופלה בטטה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ביצים, טימין, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את תפוחי האדמה המתוקים במשך 1 1/2 שעות, או עד מכרז. להעלות את טמפרטורת התנור ל 42
לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד; להעביר לקערה. באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את תפוחי אדמה מתוקים עם החמאה עד חלקה. לנצח את הקרם, Gruyre, סוכר חום טימין; העונה עם מלח ופלפל. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת.
מעבירים את מחית הבטטה לתבנית אפייה 8 על 11 אינץ ' בחמאה ואופים במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-400 ואפה במשך 30 דקות יותר, או עד שתפוחי האדמה המתוקים מנופחים קלות ומשחימים.
תן סופלה בטטה לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.