אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מתאבנים, אז תנו הזדמנות ל סופלה גבינה הטוב ביותר אי פעם. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם פלפל קאיין, שמנת של טרטר, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סופלה גבינה, סופלה שלוש גבינות, ו סופלה גבינה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה צלחת סופלה 1 1/2 ליטר ומעייל אותו עם 2 כפות של Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
חמאה
3
בסיר בינוני, להמס את החמאה. מערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה לטאטא את הקרם ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא, עד עבה מאוד, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
4
להעביר את הבסיס לקערה גדולה; בואו מגניב. מערבבים בחלמונים, שרי, Gruyre, שמנת חמוצה, מלח, חרדל Dijon, חרדל יבש, קאיין ואת הנותרים 1/4 כוס Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
אבקת חרדל
Parmigiano Reggiano
שמנת חמוצה
חלמון ביצה
פלפל קאיין טחון
שרי.
בסיס
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
שים את 7 חלבוני ביצה בקערת נירוסטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיף את הקרם של טרטר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הלבנים עד פסגות המשרד טופס. מקפלים שליש מהלבנים לתוך בסיס סופל כדי להבהיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד לא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
7
לגרד את התערובת לתוך המנה מוכנה. הפעל את האגודל סביב השפה הפנימית של הצלחת כדי לנגב את כל פירורים.
8
אופים במשך כ -35 דקות, עד הסופל הוא חום זהוב ונפוח.