קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

סופלה שוקולד חם

סופלה שוקולד חם
סופלה שוקולד חם לוקח מסביב 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו משקה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1435 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אבקת קקאו, סוכר גלגלית, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה שוקולד חם, סופלה שוקולד חם, ו סופלה שוקו חם.

הוראות

1
קח ארבע מנות סופל 200 מ " ל לצחצח אותם לחלוטין עם חמאה רכה. צנן את הכלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן, כמו פוליסת ביטוח כך souffl לא מקל על הצלחת, להחיל מעיל שני כמו קודם. עצה שוקולד מגורד קטן לתוך כל מנה, לגלגל את המנה סביב הטיה אותו כפי שאתה עושה זאת הוא מרופד באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
עבור המאפה קרם, מערבבים את הקמח, הסוכר והקורנפלור. שים חלמון ביצה שלמה לתוך קערה, מערבבים, ואז להכות במחצית תערובת הקמח לתת משחה חלקה. עצה בשאר תערובת הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את החלב והשמנת למחבת ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את השוקולד ומכים עד שהוא נמס וחלק ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
בהדרגה מערבבים תערובת שוקולד חם לתוך הדבק. חזור לפן. לבשל, ערבוב, על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות כדי להדביק חלקה, עבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קקאו חםתערובת קקאו חם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום. השאר עד קר, מכות מדי פעם עם מקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הפוך את ganache: לאט לחמם את הקרם במחבת. ממש לפני שהוא רותח, תוריד את החום ותוסיף שוקולד. הכה כל הזמן למרקם קטיפתי, בהדרגה לפזר בקקאו כפי שהוא מתמוסס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נייר אורזנייר אורז
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות עם מקציף חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מפזרים את הסוכר כפי שאתה ערבוב. המשיכו להקציף כדי לתת פסגות נוקשות וחזקות כדי לתת נפח לסופלים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מערבבים הקרם פטיסרי ו ganache בקערה גדולה. מערבבים ב 2 כף של ביצה לבן. בזהירות לקפל בשליש של השאר, חיתוך דרך התערובת. מקפלים בשליש אחר (הקפד לא לאבד את עוצמת הקול); לקפל בשאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
כפית את התערובת לתוך הכלים כדי למלא אותם בשלושה רבעים, ולאחר מכן לחץ בעדינות על כף כדי לוודא שהוא ממלא את כל הפערים. ממלאים את המנות לחלק העליון בתערובת, ואז לדפוק כל מנה על פני השטח כך התערובת ממלאת את הצדדים.
14
קח סכין צבעים ולמשוך אותו על פני החלק העליון של כל מנה כך התערובת היא שטוחה לחלוטין. קח קצת זמן כדי לנגב את כל כתמים את החלק החיצוני של כל מנה, או שהם ישרפו על בעת הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
15
אז תערובת רגיל מקל על החלק העליון של התבנית, וכדי לתת גימור ישר, ללכת סביב הקצה העליון של התערובת עם האצבע.
16
מפזרים קצת שוקולד מגורד במרכז, ואז אופים את הסופלים במשך 15-17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
17
הסופלים היו צריכים לעלות בכשני שלישים מגובהם המקורי ולהתנועע כאשר הם זזים, אבל להיות ממוקמים למעלה. כדי לשרת, לעשות טבילה קטנה עם כף במרכז כל אחד, ואז לשפוך קרם יחיד או להוסיף כפית של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

מרכיבים