סופלה שוקולד חם
סופלה שוקולד חם לוקח מסביב 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו משקה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1435 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אבקת קקאו, סוכר גלגלית, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה שוקולד חם, סופלה שוקולד חם, ו סופלה שוקו חם.
הוראות
קח ארבע מנות סופל 200 מ " ל לצחצח אותם לחלוטין עם חמאה רכה. צנן את הכלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן, כמו פוליסת ביטוח כך souffl לא מקל על הצלחת, להחיל מעיל שני כמו קודם. עצה שוקולד מגורד קטן לתוך כל מנה, לגלגל את המנה סביב הטיה אותו כפי שאתה עושה זאת הוא מרופד באופן שווה בכל רחבי.
עבור המאפה קרם, מערבבים את הקמח, הסוכר והקורנפלור. שים חלמון ביצה שלמה לתוך קערה, מערבבים, ואז להכות במחצית תערובת הקמח לתת משחה חלקה. עצה בשאר תערובת הקמח ומערבבים היטב.
יוצקים את החלב והשמנת למחבת ומביאים רק לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד ומכים עד שהוא נמס וחלק ללא גושים.
בהדרגה מערבבים תערובת שוקולד חם לתוך הדבק. חזור לפן. לבשל, ערבוב, על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות כדי להדביק חלקה, עבה.
הסר מהחום. השאר עד קר, מכות מדי פעם עם מקציף חוט.
הפוך את ganache: לאט לחמם את הקרם במחבת. ממש לפני שהוא רותח, תוריד את החום ותוסיף שוקולד. הכה כל הזמן למרקם קטיפתי, בהדרגה לפזר בקקאו כפי שהוא מתמוסס. אפשר להתקרר.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות עם מקציף חשמלי.
מפזרים את הסוכר כפי שאתה ערבוב. המשיכו להקציף כדי לתת פסגות נוקשות וחזקות כדי לתת נפח לסופלים.
מערבבים הקרם פטיסרי ו ganache בקערה גדולה. מערבבים ב 2 כף של ביצה לבן. בזהירות לקפל בשליש של השאר, חיתוך דרך התערובת. מקפלים בשליש אחר (הקפד לא לאבד את עוצמת הקול); לקפל בשאר.
כפית את התערובת לתוך הכלים כדי למלא אותם בשלושה רבעים, ולאחר מכן לחץ בעדינות על כף כדי לוודא שהוא ממלא את כל הפערים. ממלאים את המנות לחלק העליון בתערובת, ואז לדפוק כל מנה על פני השטח כך התערובת ממלאת את הצדדים.
קח סכין צבעים ולמשוך אותו על פני החלק העליון של כל מנה כך התערובת היא שטוחה לחלוטין. קח קצת זמן כדי לנגב את כל כתמים את החלק החיצוני של כל מנה, או שהם ישרפו על בעת הבישול.
אז תערובת רגיל מקל על החלק העליון של התבנית, וכדי לתת גימור ישר, ללכת סביב הקצה העליון של התערובת עם האצבע.
מפזרים קצת שוקולד מגורד במרכז, ואז אופים את הסופלים במשך 15-17 דקות.
הסופלים היו צריכים לעלות בכשני שלישים מגובהם המקורי ולהתנועע כאשר הם זזים, אבל להיות ממוקמים למעלה. כדי לשרת, לעשות טבילה קטנה עם כף במרכז כל אחד, ואז לשפוך קרם יחיד או להוסיף כפית של גלידה.