קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

סופלה שוקולד חם

סופלה שוקולד חם
סופלה שוקולד חם לוקח מסביב 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו משקה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1435 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אבקת קקאו, סוכר גלגלית, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה שוקולד חם, סופלה שוקולד חם, ו סופלה שוקו חם.

הוראות

1
קח ארבע מנות סופל 200 מ " ל לצחצח אותם לחלוטין עם חמאה רכה. צנן את הכלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן, כמו פוליסת ביטוח כך souffl לא מקל על הצלחת, להחיל מעיל שני כמו קודם. עצה שוקולד מגורד קטן לתוך כל מנה, לגלגל את המנה סביב הטיה אותו כפי שאתה עושה זאת הוא מרופד באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
עבור המאפה קרם, מערבבים את הקמח, הסוכר והקורנפלור. שים חלמון ביצה שלמה לתוך קערה, מערבבים, ואז להכות במחצית תערובת הקמח לתת משחה חלקה. עצה בשאר תערובת הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את החלב והשמנת למחבת ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את השוקולד ומכים עד שהוא נמס וחלק ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
6
בהדרגה מערבבים תערובת שוקולד חם לתוך הדבק. חזור לפן. לבשל, ערבוב, על אש בינונית נמוכה במשך 5 דקות כדי להדביק חלקה, עבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קקאו חםתערובת קקאו חם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום. השאר עד קר, מכות מדי פעם עם מקציף חוט.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הפוך את ganache: לאט לחמם את הקרם במחבת. ממש לפני שהוא רותח, תוריד את החום ותוסיף שוקולד. הכה כל הזמן למרקם קטיפתי, בהדרגה לפזר בקקאו כפי שהוא מתמוסס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות עם מקציף חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
מפזרים את הסוכר כפי שאתה ערבוב. המשיכו להקציף כדי לתת פסגות נוקשות וחזקות כדי לתת נפח לסופלים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
מערבבים הקרם פטיסרי ו ganache בקערה גדולה. מערבבים ב 2 כף של ביצה לבן. בזהירות לקפל בשליש של השאר, חיתוך דרך התערובת. מקפלים בשליש אחר (הקפד לא לאבד את עוצמת הקול); לקפל בשאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
כפית את התערובת לתוך הכלים כדי למלא אותם בשלושה רבעים, ולאחר מכן לחץ בעדינות על כף כדי לוודא שהוא ממלא את כל הפערים. ממלאים את המנות לחלק העליון בתערובת, ואז לדפוק כל מנה על פני השטח כך התערובת ממלאת את הצדדים.
14
קח סכין צבעים ולמשוך אותו על פני החלק העליון של כל מנה כך התערובת היא שטוחה לחלוטין. קח קצת זמן כדי לנגב את כל כתמים את החלק החיצוני של כל מנה, או שהם ישרפו על בעת הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
15
אז תערובת רגיל מקל על החלק העליון של התבנית, וכדי לתת גימור ישר, ללכת סביב הקצה העליון של התערובת עם האצבע.
16
מפזרים קצת שוקולד מגורד במרכז, ואז אופים את הסופלים במשך 15-17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
הסופלים היו צריכים לעלות בכשני שלישים מגובהם המקורי ולהתנועע כאשר הם זזים, אבל להיות ממוקמים למעלה. כדי לשרת, לעשות טבילה קטנה עם כף במרכז כל אחד, ואז לשפוך קרם יחיד או להוסיף כפית של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה