קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד-טראפל

סופלה שוקולד-טראפל
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כמהין קל ~ כפיות שוקולד וורדים, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד לשניים.

הוראות

1
מעיל 8 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול; מפזרים סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים על תבנית אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
מערבבים את החלב, 3/4 כוס אבקת סוכר, קקאו, קמח ומלח בסיר בינוני, כבד, ומבשלים 5 דקות מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום; להוסיף שוקולד, ערבוב עד מומס. מערבבים בליקר. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד חלמונים ביצה בקערה, ערבוב טוב. החזר תערובת למחבת. לבשל 1 דקה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הוסף 1/3 כוס אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת השוקולד; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. כפית את הבלילה באופן שווה לתוך ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים ב 375 במשך 23 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
9
מפזרים את הסופלה עם 1 כף אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
10
מגישים באופן מיידי.