סופלה שוקולד כפול עם רוטב פטל
אם יש לך חלב, שוקולד למחצה, פטל בסירופ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סופלה שוקולד כפול עם רוטב וניל, טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל, ו שוקולד אספרסו טורט עם רוטב פטל.
הוראות
כדי להכין את רוטב פטל, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני, כבד; מערבבים היטב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 2 דקות. מערבבים פטל; לבשל 4 דקות, ערבוב בעדינות.
הסר מהחום. מערבבים ב 1 כף ליקר.
יוצקים רוטב לקערה; מכסים ומקררים 1 שעה.
כדי להכין טורט, לשלב שוקולד ו 2 כפות ליקר בסיר קטן, כבד; לבשל על אש נמוכה עד שוקולד נמס תערובת חלקה, ערבוב מדי פעם עם מקציף.
מניחים חמאה וסוכר 1/2 כוס בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 1 דקה או עד רכות.
להוסיף ביצה; לנצח 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב; להכות במהירות נמוכה (תערובת ייראה מקושקש).
להוסיף תערובת שוקולד, קקאו, ו 2 כפות עמילן תירס; להכות במהירות נמוכה עד בשילוב.
מניחים את החלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד; לקפל בעדינות בתערובת הביצה הנותרים. תערובת שוקולד כפית למחבת springform 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 300 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני. (הטורט נופל כפי שהוא מתקרר. מגניב על מתלה תיל.
הערה: Grand Marnier מוסיף עומק נפלא של טעם לקינוח המפנק שלו. אבל אם אתה חייב ללכת ללא אלכוהול, להחליף מים או מיץ תפוזים.