סופלה שלוש גבינות
סופלה שלוש גבינות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 629 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: סופלה גבינה, סופלה חזיר וגבינה, ו סופלה שלוש גבינות.
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 37
חמאה התחתון הצדדים של צלחת סופלה 2 ליטר עד הקצה העליון.
מפזרים 1/4 כוס פרמזן וקמח התירס.
מניחים במקפיא בזמן שאתה מכין את הסופלה.
הפוך את roux: להמיס 6 כפות חמאה בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני ולהוסיף את השום. מערבבים את הקמח, אגוז מוסקט ו 2 כפיות מלח ומבשלים, ערבוב, עד הקמח מבושל אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מקציפים בחלב ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהתערובת עבה כמו פודינג, כ 5 דקות. מערבבים את הרוזן, emmentaler ו 3/4 כוס פרמזן עד מותך, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים את 4 חלמונים ביצה אחד בכל פעם.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומערבבים כדי להתקרר מעט.
מקציפים את 6 חלבוני ביצה ומיץ לימון בקערה גדולה עם מערבל עד פסגות רכות טופס. מקפלים רבע מהלבנים לתוך בסיס הגבינה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מניחים את צלחת סופלה מוכנה על תבנית אפייה, יוצקים את הבלילה להחליק את החלק העליון. הפעל את האצבע סביב השפה הפנימית של הצלחת לדחוף את הבלילה מהקצה וליצור רכס. לפזר את 1/4 כוס פרמזן הנותרים על גבי.
העברה לתנור ומיד להפחית את הטמפרטורה עד 32
אופים עד הזהב ונפח על 2 אינץ ' מעל השפה של המנה, על 35 דקות.
מגישים מיד עם פרוסות באגט ופטה ו / או חמאת תפוחים, אם תרצה בכך.