סופרמטו דלעת עם פונדוטה ופריזי
סופרמטו דלעת עם פונדוטן ופריזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, חומץ יין, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ג'לי חמוציות עם סלט פריסדה, צ' יפס דלעת ובייקון חם, מוצרלה פונדוטה, ו גריל מקרוני פונדוטה גמברי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
לעטוף דלעת בנייר כסף ואופים 1 שעה.
חותכים דלעת לקוביות 1 אינץ ' ומניחים בקערת ערבוב.
מוסיפים בלסמלה, חלמונים, ביצים ו -1 / 4 כוס פרמיג ' אנו ומערבבים יחד. מחבת צרור חמאה קלה ואבק בפירורי לחם.
יוצקים את הבלילה לתבנית הבונדט ומניחים בביין מארי.
מקום בתנור ומבשלים 1 שעה 15 דקות, או עד קיסם תקוע במרכז יוצא נקי. אפשר להתקרר.
בינתיים מחממים חלב על אש נמוכה עד שנוצר קצף.
מוסיפים פונטינה ו -2 כפות שנותרו פרמיג ' אנו ומערבבים לאיחוד. להגשה פורסים לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים על צלחת עם פריזי לבוש ומזלפים פונדוטה.