קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סוקוטאש ולובסטר

סוקוטאש ולובסטר
אם יש לכם חמאה, תירס, ציפורן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אוכלים על שומרי משקל: הלובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות, רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה, ו לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר.

הוראות

1
בקומקום מכוסה גדול, להביא 6 ליטרים מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
מוסיפים את הלובסטרים, מכסים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
3
מסננים וקרים מתחת למים זורמים קרים. עם מזמרה עוף, לחתוך את הטופר ואת הקליפות הזנב בזהירות להסיר את הבשר. אם הלובסטרים הם נקבות, שומרים את האלמוגים האדומים מגורענים וקוצצים דק. מכסים ומקררים את בשר הלובסטר והאלמוגים.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
בשרבשר
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
4
עם סכין חדה, לחתוך את הגרעינים את קלח, חיתוך מהחלק העליון של האוזן כלפי מטה, אבל לא קרוב מדי לקלח. אתה צריך בערך 4 כוסות. באמצעות כף קטנה, לגרד את הנוזל החלבי מן הקורים לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
5
הוסף את הגרעינים ושמורה.
6
בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים קלות, בלאנש את שעועית לימה עד כמעט מכרז, 3 עד 5 דקות. קר תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימהשעועית לימה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
ניקוז ושמורה.
8
בסיר גדול וכבד שאינו מגיב, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
תוסיפי את הקרם. כאשר הוא מתחיל קיטור, להוסיף את התירס ואת עיסת שלה לבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד הנוזל מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
תירסתירס
10
מוסיפים את שעועית לימה ומבשלים עוד 2 דקות עד השעועית הם פשוט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימהשעועית לימה
שעועיתשעועית
11
מוסיפים את בשר הלובסטר ומבשלים 3 דקות נוספות עד שהבשר מחומם. מתבלים בציפורן, קאיין, מלח ופלפל. מקפלים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטרבשר לובסטר
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
עיריתעירית
ציפורןציפורן
פלפלפלפל
בשרבשר
מלחמלח
12
כפית את succotash ולובסטר בממדים שווים ל 4 צלחות מרק חמות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
מרקמרק
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.