קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

סורבה יין קרח עם אפרסקים לבנים

סורבה יין קרח עם אפרסקים לבנים
סורבה יין קרח עם אפרסקים לבנים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 85 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. גשו לסופר וקנו יין קרח, אפרסקים בשלים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קוקטייל יין לבן עם אפרסקים וסירופ תאנה דבש עבור # Brunchweek, אפרסקים לבנים קלויים ואטריות סלק עם דבש-מנטה לבן בלסמי, ו שזיף וסורבה יין אדום.

הוראות

1
מחממים יין, מים וסוכר בסיר 3 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ואז בעדינות לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים לקערה, ואז מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח ומערבבים עד הקור, 10 עד 15 דקות. להקפיא במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא, לפחות 4 שעות. (מרקם יהיה רך.)
4
מגישים סורבה עם אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סורבהסורבה
1
סורבה יכול להתבצע 1 יום קדימה, אבל מרקם הוא הטוב ביותר ביום זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה