סורבה יין קרח עם אפרסקים לבנים
סורבה יין קרח עם אפרסקים לבנים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 85 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. גשו לסופר וקנו יין קרח, אפרסקים בשלים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: קוקטייל יין לבן עם אפרסקים וסירופ תאנה דבש עבור # Brunchweek, אפרסקים לבנים קלויים ואטריות סלק עם דבש-מנטה לבן בלסמי, ו שזיף וסורבה יין אדום.
הוראות
מחממים יין, מים וסוכר בסיר 3 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ואז בעדינות לבשל 2 דקות.
מעבירים לקערה, ואז מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח ומערבבים עד הקור, 10 עד 15 דקות. להקפיא במכונת גלידה.
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא, לפחות 4 שעות. (מרקם יהיה רך.)
סורבה יכול להתבצע 1 יום קדימה, אבל מרקם הוא הטוב ביותר ביום זה נעשה.