סורבה נקטרינה-גוורצטרמינר
נקטרינה-Gewürztraminer סורבה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, נקטרינות, בסוף הקציר יוהניסברג ריזלינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סורבה מנטה דובדבן נקטרינה, עוף מטוגן עם Gewürztraminer וענבים, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו.
הוראות
בקערה, מערבבים פרוסות נקטרינה עם 3 כפות מיץ לימון. מערבולת, חלק בכל פעם, בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה מאוד. חזור טהור לקערה.
להוסיף Gewrztraminer, סוכר לפי הטעם, ועוד מיץ לימון אם תרצה. קן קערה במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה, 5 עד 10 דקות.
יוצקים צונן טהור לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד סורבה הוא מוצק מספיק כדי לגרוף, dasher קשה להפוך, או מכונת מפסיק.
לשרת, או להקפיא אטום (ראה להלן)
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.