סושי סלמון קל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian hor d ' oeuvre? סושי סלמון קל יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 242 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 134 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אורז סושי, חומץ יין אורז, סוכר גלגלית, לארוז סלמון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. נסו סושי סלמון, סלמון וסושי אצות, ו נגיסות סושי סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
להטות את האורז לתוך מסננת.
מניחים תחת ברז פועל קר ולשטוף עד המים פועל ברור, ואז לנקז ממש טוב ומניחים בסיר.
יוצקים מעל 350 מ " ל מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על 5 דקות עד שרוב הנוזל מבושל משם וחורים קטנים מופיעים באורז. תנמיך את החום נמוך ככל שזה ילך. מכסים את המחבת עם מכסה הדוק באמת או נייר אלומיניום ולהשאיר במשך 10 דקות. ואז לכבות את החום ולהשאיר עוד 10 דקות.
מחממים את חומץ יין האורז, הסוכר וקורט של מלח יחד במיקרוגל במשך כ -30 שניות עד שהסוכר מתמוסס. להטות את האורז מבושל לתוך קערה גדולה.
יוצקים מעל תערובת יין אורז חם ומערבבים, ואז להשאיר את האורז להתקרר.
קו 20 x 20cm אפיית פח או צלחת בגודל דומה עם שכבה כפולה של סרט נצמד.
מורחים את אורז הסושי על החלק התחתון של הפח (התערובת תהיה קצת דביקה, כך ייתכן שיהיה עליך להרטיב את הידיים כדי לעשות זאת). ואז לכסות את האורז לחלוטין עם פרוסות סלמון מעושן. מקפלים את הסרט נצמד על הסלמון כדי לכסות לחיצה למטה היטב עם הידיים שלך לעצב הכל ביחד. אתה יכול לצנן את הסושי במקרר עד מוכן לשימוש, אבל מנסה לא לצנן אותו במשך יותר מ 3 שעות או האורז יהיה להקשיח.
כדי לשרת, לטבול סכין חדה לתוך קצת מים חמים כדי לעצור את האורז מדבק, ואז לחתוך לתוך 16 מלבנים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.