קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

סטופ איטלקית וצופי טוסט שום

סטופ איטלקית וצופי טוסט שום
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. מתכונים דומים: טוסט שום איטלקי, כד עוף איטלקי עם פורצ'יני, פורטובלו ופלפלים, ו טוסט שום גבינה, איך לעשות טוסט שום גבינה.

הוראות

1
מניחים סיר מרק או מחבת צדדית עמוקה על הכיריים העליון מחממים לחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים שמן זית, 2 סיבובים של המחבת ואת הנקניק. חום ולהתפורר הנקניק, לנקז את שומן עודף במידת הצורך ולאחר מכן להוסיף את נקניק ופפרוני. מבשלים בשרים יחד 2 דקות ואז מוסיפים פלפלים ובצל ומבשלים 2 או 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מוסיפים ציר עוף ומביאים כד לרתיחה. מערבבים פסטה ומבשלים 8 דקות. להכין קרוטונים בזמן שפסטה מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קרוטוניםקרוטונים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
בחום מחבת גדול על 1/4 כוס שמן זית, 4 סיבובים של המחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
הוסף לחם לשמן שום, לזרוק וטוסט הקוביות 5 או 6 דקות. מתבלים את קוביות הטוסט עם פתיתי פלפל אדום, אורגנו והרבה גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
מערבבים ארוגולה לתוך מרק ממש לפני שאתה מגיש אותו. מצקת את הכד לצוף כמה קוביות לחם שום קלוי בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילות ארוגולה, גזוז וקצוץ גס (אודותחבילות ארוגולה, גזוז וקצוץ גס (אודות425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות1בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1בצל צהוב בינוני, קצוץלחם קוביהלחם קוביה3ציפורן גדולהשום, סדוק מן העורשום, סדוק מן העור1פלפל ירוק, זרע, לרבעים ופרוספלפל ירוק, זרע, לרבעים ופרוס227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק חזיר, חתוך לקוביות (אודותסטייק חזיר, חתוך לקוביות (אודות4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, בתוספת 1/4 כוס עבור קרוטוניםשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, בתוספת 1/4 כוס עבור קרוטונים1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנו, כמה חופניםפרמזן מגורר-רג'יאנו, כמה חופנים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטה ג'מלי או פסטה אחרתפסטה ג'מלי או פסטה אחרת113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פפרוני מקל, חתוך לקוביותפפרוני מקל, חתוך לקוביות340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 קישורים, נקניק איטלקי חם או מתוק, פיצול בשר הוסר מעטפת3 קישורים, נקניק איטלקי חם או מתוק, פיצול בשר הוסר מעטפת1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1( חצילים)בצל צהוב, קלופים, לרבעים ופרוסבצל צהוב, קלופים, לרבעים ופרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.