מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. מתכונים דומים: טוסט שום איטלקי, כד עוף איטלקי עם פורצ'יני, פורטובלו ופלפלים, ו טוסט שום גבינה, איך לעשות טוסט שום גבינה.
הוראות
1
מניחים סיר מרק או מחבת צדדית עמוקה על הכיריים העליון מחממים לחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
2
מוסיפים שמן זית, 2 סיבובים של המחבת ואת הנקניק. חום ולהתפורר הנקניק, לנקז את שומן עודף במידת הצורך ולאחר מכן להוסיף את נקניק ופפרוני. מבשלים בשרים יחד 2 דקות ואז מוסיפים פלפלים ובצל ומבשלים 2 או 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.