סטייק או פובר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 794 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מלח, חמאה, ברנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים פלפלים בשקית פלסטיק resalable קטנה ופגע עם מערוך עד מרוסק בגסות. לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר ומלח היטב העונה. לטבול 1 צד של כל סטייק לתוך הגרגרים ולחץ כדי לעזור לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סטייק.
מלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
שקיות Ziploc
מערוך
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת כבדה בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הסטייקים, בצד פלפל עד המחבת החמה ומבשל, ללא הפרעה, על 3 עד 4 דקות. להעיף ולבשל, לחיצה על הסטייקים למטה במחבת כך פלפל לדבוק, על 4 עד 5 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לנוח לפחות 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
5
בינתיים להשליך את כל אבל 1 כף של טפטוף, להחזיר את המחבת לתנור על חום בינוני, להוסיף את שאלוט ומבשלים עד שהתרכך, על 1 דקה. מוסיפים את מרק הבשר והברנדי. לגרד את החלק התחתון של המחבת לשלב כל חתיכות משחימים ומבשלים עד מעובה מעט, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
שאלות
ברנדי
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת
6
מוסיפים את השמנת ואת כל מיצי הבשר המצטברים ומבשלים עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ -2 דקות. מערבבים בחומץ ועונה, לפי הטעם, עם מלח.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.