סטייק בגריל, אבוקדו, כריכי קרם מתובלים
אם יש לך שמן זית, קרם, סטייק חצאית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי ברביקיו עוף בגריל עם ממרח אבוקדו מתובל, כריכי שרימפס באפלו בגריל עם חוות אבוקדו מתובל, ו פהיטה סטייק ממולא תפוחי אדמה אפויים עם קרם אבוקדו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 שמן כף במחבת גריל גדול מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון, או, גריל חום על פי הוראות היצרן. סטייק יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. קוק, פונה לעתים קרובות עד חרוך היטב מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל סטייק רושם 52° עבור בינוני נדיר או130 עבור בינוני, על 8 דקות בסך הכל.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד, ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
בינתיים, למחוק מחבת גריל, אם משתמשים.
מברשת צד אחד של כל פרוסת לחם עם הנותרים 2 כפות שמן ומבשלים על חום בינוני, 2 פרוסות בכל פעם, צד משומן למטה, עד הזהב קלוי, על 2 דקות.
להסיר ולזרוק בורות אבוקדו, ואז לגרוף את הבשר לקערה גדולה. מחית גס עם מזלג. מערבבים בכוסברה, מיץ ליים, גרידת ליים, בצל ירוק ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד קרם ורוטב חם.
חותכים סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מורחים 4 פרוסות לחם עם ממרח אבוקדו, ואז למעלה עם סטייק פרוס.
מורחים 4 פרוסות לחם שנותרו עם קרם ולחץ על כריך.
חותכים כריכים לשניים ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.