אם יש לך שמן צמחי, סטייק בשר בקר, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 66%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק בגריל עם פטה, סטייק במרינדה עם בצל ירוק בגריל ופטה, ו סטייק עם חצאית עשב בגריל ותפוחי אדמה עם לימון-פטה.
הוראות
1
בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון, לערבב את כל החומרים המרינדה. פירס בשר עם מזלג מספר פעמים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בשר ובצל למרינדה; פונים למעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או שקית כלב ים; לקרר, הפיכת בשר מדי פעם, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר בצל בקר מן המרינדה; ריזרב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מניחים בשר ובצל על גריל. כיסוי גריל; לבשל מעל מ בינוני חום 15 עד 20 דקות עבור doneness בינוני, צחצוח מדי פעם עם מרינדה ולהפוך פעם אחת. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מפזרים בשר בקר עם פטה ופטרוזיליה; מגישים עם פרוסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.