סטייק בלסמי צלוי עם שום במרינדה צלוי
סטייק בלסמי צלוי ברוטב שום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום צלוי, סוכר חום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סטייק בלסמי צלוי עם שום במרינדה צלוי, סטייק צלע ברוטב בלסמי עם פלפל חריף, ו סטייק צלוי ברוטב סויה שום.
הוראות
בצלחת זכוכית רדודה או שקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, לערבב את כל החומרים למעט בשר בקר.
מוסיפים בשר; פונים למעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם. מקררים לפחות 8 שעות או לילה, הופכים בשר בקר מדי פעם.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים.
מכסים ובשר בקר על אש בינונית 12 עד 18 דקות, מסתובבים ומצחצחים עם מרינדה פעם או פעמיים, עד לעדינות הרצויה. תיפטר מכל המרינדה שנותרה. כדי לשרת, לחתוך בשר על פני תבואה לפרוסות.