סטייק במרינדה של הרב
סטייק במרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח מתובל, שמן זית, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. נסו סטייק צלוי במרינדה של עשבי תיבול, סטייק סינטה ברוטב דבש ועשב, ו סטייק צלע ברוטב עגבניות-הרב (מתכונים דומים).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה