קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סטייק הליבוט בגריל

סטייק הליבוט בגריל
סטייק הליבוט בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך סוכר, מיץ לימון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו סטייק הליבוט בגריל, סטייק הליבוט בגריל, ו סטייק הליבוט בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים; לתת לעמוד במשך 30 דקות. אם צולה את הדגים, מתלה מעיל גריל עם תרסיס בישול nonstick לפני תחילת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מורחים 1 כף חמאה על כל סטייק הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
דג גריל, צד חמאה למטה, מכוסה, מעל חום בינוני או צלוי, צד חמאה למעלה, 4 ב. מהחום במשך 5-1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
מורחים 1 כף חמאה herbed על כל סטייק הליבוט; להסתובב ולהתפשט עם חמאה הנותרים. גריל או צלייה 5-6 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.