סטייק הליבוט צלוי ברוטב פטל דורש כ -15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מנות ל-4 מנות . מנה אחת מכילה 438 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו חמאה, פלפל, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנה היום. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא עובד היטב כמנה עיקרית יקרה ליום ולנטיין . זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ופסקטריאנית . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 67% , וזה טוב. קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , הליבוט אפוי וסלסת ג'ינג'ר אוכמניות עם הליבוט צלוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה המתאימה למיקרוגל, המיסו את החמאה; ערבבו פנימה את אבקת השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
צולים את ההליבוט בגובה 10-15 ס"מ מהאש במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהדג מתפורר בקלות בעזרת מזלג, תוך כדי מריחה מדי פעם בתערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
1 כוס בצל קצוץ
ממתק תמנון בריט
3
בינתיים, בקערה המתאימה למיקרוגל, חממו את הריבה, הבצל והחרדל עד שהריבה נמסה; ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.