סטייק המבורגר עם רוטב בצל-פטריות מתוק
אם יש לכם תערובת רוטב חום, שמן צמחי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק המבורגר עם פטריות ורוטב בצל, המבורגר סטייק עם רוטב בצל שמנת, ו סטייק סולסברי עם פטריות ורוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד פרוסות לחם במעבד מזון 10 שניות או עד קצוץ דק.
מניחים פירורי לחם בקערת ערבוב; להוסיף עגול הקרקע 4 החומרים הבאים. לשלב בעדינות עד מעורבב, באמצעות הידיים. צורה לתוך 4 (4 אינץ') קציצות.
לטאטא יחד תערובת רוטב חום 1/2 כוסות מים.
מבשלים קציצות בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד או רק עד השחמה.
מוסיפים פטריות ובצל למחבת, ומטגנים 6 דקות או עד למכרז. מערבבים רוטב מוכן, ומביאים לרתיחה קלה. להחזיר קציצות למחבת, ורוטב כפית על כל קציצה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
הערה: כדי להתקדם, המשך עם שלב 1 לפי ההוראות. לעטוף כל פטי בנפרד בניילון נצמד, ולמקם בשקית גדולה zip-top פלסטיק מקפיא. להקפיא עד 3 חודשים. הקציצות הקפואות להפשרה במקרר 8 שעות; להמשיך עם צעדים 2 ו